4 týdny + poprvé na zahradě / 4 weeks + first time in the garden

Štěníkům jsou 4 týdny, během dneška a posledních několika dní zažili několik nových věcí :-)
Nejvýznamnější a pro štěníky nejnáročnější byl včerejší první výlet ven na zahradu - s tím byla spojená také jedna z úplně prvních návštěv. Štěníky přišla navštívit kamarádka, kterou Koko zná, chtěla jsem pro začátek pro Koko snazší situaci a vyzkoušet, jak bude reagovat na návštěvu u štěňátek :-) Venku strávili celkem asi 3 hodiny, nejdřív se napili od Koko, pak trošku zkoumali, pak usnuli pod trampolínou, pak zase zkoumali a pili... :-) Za tu dobu projely okolo aspoň 4 vlaky a žádná panická reakce, uvidíme, jak brzy si úplně zvyknou. Po chvíli, co se venku trochu aklimatizovali, si už hráli mezi sebou i s hračkami - už se začínají i přetahovat. Fotogalerie ze včerejšího "venčení" dole pod textem :-)
Dneska měli štěníci 2 návštěvy od budoucích páníčků, celkem 5 nových lidí, návštěvy se jim moc líbily, Koko byla také moc hodná, dokonce rozdala i nějaké pusinky :-) Na příští týden už mají objednané další obdivovatele :-) :-)
Během dnešní první návštěvy byli štěníci opět asi 1 hodinu venku, ale skoro celou dobu tentokrát prospali.
Dneska, na oslavu 4 týdenních narozenin, dostali také první namočené granulky - vrhli se na to jak kdyby celý ten měsíc nejedli :-D 
Ve všech projevech mi zatím připadají všichni velmi vyrovnaní, nepozoruji žádné rozdíly, všichni jsou zvědaví, hraví, přátelští... Uvidíme, jak se budou projevovat v příštích týdnech :-)
Jediné, co je nápadné, je to jakou má Iggy nad holkama ve hrách převahu a nebojí se toho využít :-) Myslela jsem, že to bude v takovém "babinci" utiskovaný chudák, ale zatím to vypadá, že se rozhodně nedá :-)

A takhle holky trénují pobyt v kleci :-D
Dneska byli všichni zváženi a odčerveni (včetně Koko), váhy ve 4 týdnech:
Ianna   1930 g
Irene   1825 g
Iggy   2435 g
Iris   1950 g
Ivy   1860 g
Izzie   1900 g

První zahradní párty :-)
                                                                                                                           

Komentáře

Oblíbené příspěvky