3 týdenní narozeniny / 3 weeks birthday

Dnes jsou štěňátkům 3 týdny, k třítýdenním narozeninám dostala nový výběh - zrušili jsme porodní bednu a místo ní mají štěňátka postavenou ohrádku - už se celkem zabydlela :-)
Všichni pěkně prospívají, přibírají, a všichni pěkně lumpačí. Zatím jsou jejich hrací časy poměrně krátké, ale už pěkně vrčí, koušou se, také už začínají zkoušet hry s hračkami, ale sourozenci jsou pořád lepší k zakousnutí :-D - kousání už jim opravdu jde, už jim narostly pořádně ostré zuby, takže brzy bude čas na první pořádné jídlo.
Myslím, že už se začíná projevovat i něco z toho, jak jsou štěňátka založena temperamentem - už nyní se zdají velmi kontaktní, některá se mazlí raději než jiná, některá se perou častěji a zuřivěji, ale zatím je podle mě brzy na jakékoliv závěry - celkově jsou zatím hodně vyrovnaná a rozdíly jsou opravdu minimální :-)
Začátkem týdne přišla zápisová čísla a náhled rodokmenu štěňátek. Čísla zápisu mají 10592 - 10597, Iggy první a pak všechny fenky podle abecedy. Jen tak pro zajímavost - naše první borderka Daisy, prababička těchto štěňátek, měla číslo zápisu 573, tedy od té doby se v ČR narodilo 10000 borderek.
Taky už jsou tito štěníci přidaní v databázi Anadune :-)


Váhy ve 3 týdnech:
Ianna - 1435 g
Irene - 1340 g
Iggy - 1790 g
Iris - 1380 g
Ivy - 1340 g
Izzie - 1410 g

No a fotogalerie z dneška :-) Snad štěníky od sebe rozeznáte, kdyžtak můžete použít fotogalerii z 18 dní jako nápovědu :-) :-)
                                                                                                                              

Komentáře

Oblíbené příspěvky